.

 

✨ Klikk for ventelisten ✨

Hvordan ville livet ditt vært om du  

 • aldri trengte å starte på en ny diett igjen?
 • fikk mer energi og matglede, og det ble lett for deg å ta sunne valg
 • slapp å stresse med mat og ha mye dårlig samvittighet
 • så deg i speilet og følte deg så fin

Bli ferdig med dietter og alt eller ingenting, en gang for alle!

Dietter, telle kalorier og strenge regler funker ikke. Feminin Forbrenning er for deg som er lei av alt eller ingenting, prøve på nytt og falle av. Du vil ikke ha stress rundt mat, du vil lære deg en måte å trene og spise på som gir deg resultater (som varer!), samtidig som du har det bedre enn noen gang.

 

Gjør mindre og oppnå mer!

Hva om du kunne spise den maten du elsker, bruke mindre tid på trening og oppnå bedre resultater? Feminin Forbrenning handler om å få kroppen din i balanse, slik at resultatene kommer mer av seg selv. Vi legger bort fokuset på vekten og du skal nå ta valg som gjør at du FØLER deg bra, og ta vare på deg selv 💗

 

Kroppen din er født perfekt!

Denne livsstilen gjør at du vil stråle av selvtillit og få en helt annen ro i livet ditt. Når du spiser kostholdet vi skal lære deg så blir du mentalt sterk og full av positiv energi, og du vil føle deg så fin!

Feminin Forbrenning er for deg som vil:

Føle deg sterk og fin:

gå på shopping og føle deg fin, passe inn i klærne dine og være stolt av deg selv.

Men også spise god mat og leve:

ikke måtte telle kalorier, droppe sosiale settinger med mat eller føle en streng matplan for å lykkes. Du vil nyte mer uten dårlig samvittighet! 

Ha mer energi og en mage som fungerer:

så du kan gjøre mer av det du ønsker og være mer tilstede i livet ditt.

Gå ned i vekt, og bli der:

så du kan begynne å leve ditt beste liv med en livsstil du aldri vil slutte med, fordi den får deg til å føle deg så bra!

Den siste nye starten du trenger:

 

Dette får du:

Oppskrifter og matglede for måltidene dine

Du lærer deg hvordan du setter sammen måltider som gir deg god metthetsfølelse, energi og mindre cravings. Du får også tilgang til over 50 PSFF oppskrifter som er enkle, sunne, smaker digg og gir deg resultater!

Ukentlig oppfølging og heiagjeng

Du får ukentlig motivasjon og pushing fra oss og verdens beste heiagjeng på vår egen Facebook-gruppe. Hver uke blir det live coaching med Torunn eller Randi, der du kan få svar på alt du måtte lure på og hjelp til å komme deg videre.  

Videoer steg for steg med ny kunnskap og trygghet

Hver uke får du tilgang til nye videoer som tar deg gjennom denne prosessen steg for steg. Dette er kurset som tar deg fra der du er nå, til dit du ønsker å komme. Om 4 uker kommer du til å være så takknemlig for at du investerte i deg selv nå! ✨

Bytteliste, restaurantguide, søtningsguide og matglede 

Du får en egen bytteliste med PSFF-matvarer, tips og triks, så det blir lett for deg å velge maten du liker best. Skal du ut å spise kan du bruke restaurantguiden og skal du bake kan du bruke søtningsguiden. Du vil lære deg hvordan du setter sammen måltider så kosthold og måltider aldri stresser deg igjen!

Vi tar deg gjennom Feminin Forbrenning steg for steg:

Etter denne uken vil du vite hvordan du setter sammen måltider som spiller på lag med blodsukkeret ditt, skrur av sulthormonene dine og holder deg lenger mett. Du vil bli trygg på hvilket kosthold som er best for akkurat deg, og kunne lage deilig mat til deg og hele familien din. Bli kvitt søtsug og slipp stresset med mat i en hektisk hverdag, dette gir deg løsningen for måltidene dine som du aldri vil gå tilbake på! 🌱

 

Føler du ofte at du er din egen verste fiende som holder deg selv igjen fra dit du ønsker å komme? Det er ikke din feil, det handler om måten vi tenker på og de mønstrene vi har bygd opp over tid. 40 % av lykken vår er trenbar! Som vil si at med små grep vil du tenker mer positivt, tørre å gå for det du drømmer om og bli din egen beste venn. Etter denne uken vil du:

 • Tenke mer positivt og ha mer godfølelse.
 • Ha en morgenrutine som gir deg så mye glede.
 • Ta bedre vare på deg selv.
 • Føle deg mer fri til å være deg selv.
 • Ha en sterkere indre motivasjon enn noen gang.

Jeg vet at du ønsker deg bedre resultater av tiden du bruker på trening, og det skal du lære alt om i uke 3! Du vil lære hvilken trening som er best for deg som vil bli sterkere, stramme opp og ha en kropp som fungerer! Her får du eksempler på hvordan du kan legge opp treningsuken din så du får mer treningsglede og energi. Etter denne uken vil du:

 • Vite hvordan du skal legge opp treningsuken din.
 • Vite akkurat hvilken trening som gir best resultat.
 • Vite hvordan kosthold og trening henger sammen.
 • Få inn trening som en vane som gir deg så mye glede!

Føler du at du spiser sunt og trener en del, men fortsatt ikke får de resultatene du ønsker deg? Da vil uke 4 hjelpe deg! Her går vi igjennom stress, hormonell balanse, fordøyelsen, betennelse og søvn. 

Denne uken skal vi også feire oss selv, og sette oss mål for veien videre! 

Etter denne uken vil du:

 • Være mer tilstede og ta vare på deg selv.
 • Få inn en livsstil du elsker.
 • Kjenne på mer energi og velvære.
 • Ha mer energi til å gjøre de tingene du elsker.
 • Sette av mer tid til egenpleie og self care.
 • Være så stolt av deg selv!

BONUS! Du blir med videre i vårt fantastiske community Feminin Livsstil 😍

Det du ønsker deg, er mulig for deg! 

✨ du kan stråle fra innsiden og ut

✨ du kan oppnå resultater som varer 

✨ du kan ha masse energi

✨ du kan glede deg til å pynte deg

✨ du kan spise den maten du elsker

✨ du trenger ikke å ha søtsug

✨ mat og trening kan bli lett for deg!

JEG ER KLAR

Tusenvis av fornøyde jenter har gjort det før deg!

Vi er Torunn og Randi, og vi er dine ernæringsrådgivere og livsstilscoacher

Er du lei av den evige alt eller ingenting-tankegangen der du prøver på nytt og faller av? Skulle du ønske du hadde mer overskudd, en mage som ikke ble så mye oppblåst og at du slapp den dårlig samvittighet rundt mat?

Vi har vært der selv, så vi vet akkurat hvordan det er. Da vi endelig knakk koden på det som faktisk funker, så kunne vi ikke vente med å dele det med så mange kvinner vi bare kan! 

Feminin forbrenning vil endre hele synet ditt på livsstilsendring, og her vil du bygge dine nye vaner med mestring og glede. I stedet for å "spise mindre og trene mer", skal vi lære deg hvordan du ønsker forbrenningen!

Vi følger deg opp tett i 4 uker. 
Du vil bli så fri og trygg rundt mat, elske livsstilen du skaper for deg selv og stråle av selvtillit og energi!

 Vent... Det er mer! Du får med bonuser ✨

Oppskriftshefte med over 40 oppskrifter med deilig mat - spis mer mat og oppnå bedre resultater!

Her finner du sunn og enkel hverdagsmat, kosemat og sunnere desserter. Dette er mat som både du og hele familien din vil elske, som gjør det lett for deg å lage sunn mat i en hektisk hverdag. Print den ut og du har inspirasjon til deilig mat lett tilgjengelig 🌿✨

30 dager gratis medlemskap i Feminin Livsstil

Etter du er ferdig med kurset får du bli med videre i Feminin Livsstil, et medlemskap med egen app, månedlig livesendinger, videre oppfølging, månedens tema og mye mer! 


Velkommen til Feminin Forbrenning

Du lurer kanskje på:

Vi har felles oppstart 1 mai, men du følger selvfølgelig kurset i ditt tempo sånn at det passer for deg.

Kurset varer i 4 uker, alt er på nett og hver uke får du tilgang til en ny modul med videoer som tar deg gjennom prosessen steg for steg. Hver uke er det livecoaching der du får hjelp og råd når du trenger det. Oppfølgingen skjer via vår egen lukkede Facebook-gruppe.

Du har tilgang til kurset i et halvt år! Det vil si at du kan følge det i ditt tempo og bruke kurset til å oppnå enda bedre resultater når du ønsker det selv. 

Absolutt. Du får tilgang til økter uten utstyr og kan ut over det fortsette akkurat med den treningen du gjør i dag. 

For det første så er ikke dette en streng matplan du skal følge i 4 uker, som gir deg følelsen av at du har falt av om du spiser noe utenom. I kurset lærer du hvordan du setter sammen måltider som gir deg deilig metthetsfølelse, ingen søtsug og masse energi. Du har en egen bytteliste slik at du alltid kan velge det du liker best. 

Dette er sunn, enkel og god mat som alle vil like. Lett å lage, lett å like. Dette er maten som gjør at du og hele familien din får i dere masse næring, har god helse og overskudd! Det er den beste investeringen du kan gjøre for deg og de du er glad i ❤️

Dette er noe helt nytt enn jeg noen gang har lært bort i Improving Lives. Kurset lærer deg mer om hvordan kroppen din fungerer, hvordan maten du spiser og treningen du gjør påvirker deg, så det blir lett for deg å spille på lag med kroppen din for å oppnå resultater. Dette er for deg som vil lære om PSFF, komme tilbake til kroppen din, få en ro rundt trening og kosthold, og oppnå resultater som varer.

Det hadde vært rart om du ikke gjorde det, jeg kjenner ingen som er motivert 4 uker i strekk uansett hva de driver med 🥰 Derfor har du verdens beste heiagjeng og meg i ryggen hele veien, slik at du kan bruke oss når du har en dårlig dag. Vi hjelper deg og minner deg på at du fortjener å føle deg bra! 

For å få resultater du aldri har fått før, så må du være villig til å gjøre noe annet enn du har gjort før! Det handler om prioriteringer, og jeg vet at du får til dette selv om du har det hektisk. Det er korte videoer du ser hver uke, så om du dropper en episode av en tv-serie i uken så har du tiden du trenger. Kurset er lagt opp på en måte som gjør at du tar små steg hver dag, og oppnår store resultater på sikt. Om 4 uker kommer du til å bli så glad for at du satset på deg selv i dag! ✨

Du kan dele opp betalingen slik at det blir en lav månedspris i stedet. Dette er muligheten du har ventet på, og du kommer ikke til å angre! Dette kommer til å komme alle rundt deg til gode også. De som har vært med tidligere sier at de er ikke i tvil om at det er verdt investeringen, og jeg vet at dette vil gjelde for deg også.

Feminin forbrenning er et kurs over 4 uker som lærer deg grunnmuren og stegene du trenger for å kunne skape en varig livsstilsendring (verdens beste livsstil mener både vi i team IL og de nydelige kundene våre 😍). Her lærer du grunnpilarene for å kunne oppnå en god metabolsk helse og dermed øke forbrenningen din.

Body Love-Academy er et kurs som går over 12 uker der du får tett oppfølging av Torunn Ytrehus (skaper av Feminin forbrenning, Body Love-Academy og Improving Lives), som er ekspert på å hjelpe damer med å bli fri fra overspising, trøstespising og begrensende tanker. Så om du har hatt et vanskelig forhold til mat, deg selv og din egen kropp, så er det kurset mer riktig for deg. Der får du mye tettere oppfølging av Torunn, være en del av en gruppe med damer som har samme utfordringer som deg og gå dypere sammen. 

Mange velger å ta begge kursene, da de bygger på hverandre og sammen vil du ha det du trenger for å blomstre i ditt eget liv. Kjenn etter hva du tror er riktig for deg, og send oss gjerne en melding om du lurer på noe mer ❤️

Kan disse jentene, så kan du!

Velkommen til Feminin Forbrenning

Det er din tid nå!

Close

50% - Straks i mål!

Fyll inn navn og epost så er du på ventelisten, helt uforpliktende ❤️

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du til å motta e-post fra oss med inspirasjon og tips om hvordan du kan oppnå resultater med mat og trening. Du kan melde deg av når som helst ved å trykke unsubscribe.